Közösségünk hirdetései

Közösségünk hirdetései

Kedves Testvérek!

Ismételten emlékeztetnélek Benneteket az alábbiakra, nagylelkűségetekben bízva:

Azáltal, hogy a vasárnapi szentmisék bizonytalan ideig elmaradnak, a Plébánia és az Egyházközség működésnek fenntartására befolyó vasárnapi adományok – perselypénzek – is elmaradnak. Ez jelentős érvágás, és jelentős bevétel kiesés a Plébánia/Egyházközség életében, hiszen a kiadások nagy része továbbra is fenn áll, igaz csökkentett mértékben.

Ezért arra kérnék, buzdítanék mindenkit, hogy a vasárnapi perselyezésre szánt adományát továbbra is juttassa el Egyházközségünkhöz. Ennek módja lehet – akár több hétre összevontan – az átutalás (Számlaszám: OTP 11742094-20161970-00000000), vagy a templom perselyébe  (az üvegajtónál) történő elhelyezés. 

Adományaitokat az Egyházközség nevében előre is megköszönve, és bátorságra, imára, a helyzet bölcs és alázatos elfogadására biztatva Benneteket szeretettel: 

István atya

Közösségünk hirdetései

2020. április 19– én

–       Minden hétköznap este 18, 30 –kor lesz on line szentmise közvetítés, majd vezetett szentségimádás. Mindenkit szeretettel hívok, h a nagymarosi plébánia weboldalán keresztül kapcsolódjunk be esténként a közös imába.

Szeretettel és imával :                     István atya

2020. április 5– én

–        Jövő héten, nagyhétfőn, nagykedden és nagyszerdán 18, 30 –kor lesz szentmise, majd vezetett szentségimádás. Nagyhétfőn, az áprilisban születettekért lesz a szentmise felajánlva. Szeretettel várjuk őket a képernyők elé. Mindenkit szeretettel hívok, h a nagymarosi plébánia weboldalán keresztül bekapcsolódjunk be esténként a közös imába.

–        A folyamatos szentségimádás továbbra is működik, hisz a lakóhely elhagyási tilalom alól kivételt képez a hitéleti tevékenység. Aki tudna segíteni Zebegényből a szentségimádási órákban helyettesként, Kanyó Ágit hívja a 30/913.23.54 –es számon.

–        Szabadtéri szentgyónásra hétfőn, kedden, szerdán 18 órától a nagymarosi templom környékén, illetve hétfőn 17 – 18 óráig a templomban van lehetőség. Természetesen telefonon is lehet tőlem időpontot kérni. Püspök atyához és Zoltán atyához ne menjünk, mert ők koruk, miatt a veszélyeztetettek köré sorolhatók. Azok az idősek, akik otthon, a udvarukban szeretnék elvégezni a szentgyónást, telefonon egyeztessenek velem időpontot.

–        Nagypéntek szigorú böjti nap. 14 éves kortól nem eszünk húst, 18 és 60 év között 3x eszünk és 1x lakunk jól.

Szeretettel és imával :István atya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Megszakítás