Közösségünk hirdetései 2019. június 23 – án

Közösségünk hirdetései 2019. június 23 – án

A jól sikerült plébániai takarítás, bográcsozás után, most én szeretném meghívni a Testvéreket Nagymarosra egy kis bográcsozásra július 13 -án, szombaton 17 órától a nagymarosi plébániára. A részvételi feliratkozás a templom végében található papíron található.

–        A Világ számos pontján, egy – egy település megszervezi a helyben lakók számára a vacsora fehérben estét, amelyhez elhatároztuk, hogy első alkalommal Zebegény is csatlakozna. Az est lényege, hogy mindenki maga gondoskodik vacsorájáról, italáról, fehér gyertyáról, terítőjéről. A részvétel feltétele: FEHÉR RUHÁBA JÖJJÜNK! Mit tegyen, akinek nincs fehér ruhája? Itt az idő beszerezni, esetleg kölcsön kérni. Mire jó ez? Egy jó lehetőség arra, hogy a falu lakói egy évben egyszer találkozzanak egymással egy közös vacsorára. Vacsorázzunk együtt, ismerkedjünk, barátkozzunk, beszélgessünk, kínálgassuk egymást, töltsük együtt az estét. Miért pont a plébánia szervezi? Ott a helyünk, nekünk keresztény közösségnek, ahol az emberek vannak. Ki kell bújnunk a templom falai közül és elvinni mindenkihez Krisztus örömhírét, szeretetét. Nekem, plébánosnak, nagy lehetőség, hogy megismerjem a zebegényieket, azokat is, akik nem járnak templomba. Kiket várunk? Mindenkit! 0 – 100 éves korig, a falu minden lakóját. Hívjuk, szólítsuk meg egymást! Várunk tehát mindenkit augusztus 17 -én, szombaton 19 órára a templom előtti téren. Sörpadokat az Önkormányzat biztosít a vacsorához. Aki teheti és nem teher, kérjük hozzon széket önmaga és családja számára illetve néhány finomságot, amivel megkínálhatjuk egymást. Hívjuk el szomszédjainkat, barátainkat is egy nyár esti közös találkozásra!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..