Lelki útravaló

Lelki útravaló

Kedves Testvérek!
Néhány lelki útravalót szeretnék bátorításként írni.
Nagyon nehéz szívvel hoztam meg a döntést, h. a plébánia weboldalán megtekinthető vasárnapi szentmise után ne induljak el áldoztatni azokat,akik kívánják. Ugyanakkor a józan észre és a tanácsokra hallgatva, a teljes védelem érdekében, mivel én is lehetek vírushordozó, és így rálehelve az ostyákra, az is hordozó felületté válhat, így lemondtam erről a lehetőségről.
Szombaton 18, 30 -kor és vasárnap 8 órakor lesz szentmise a templomban,hétköznap minden este 18, 30 -kor, mely nem látogatható.A plébánia weboldalán tudtok bekapcsolódni.Vasárnap bármikor megtekinthető lesz. Illetve a Duna Tv -n 9 órakor. is lesz szentmise közvetítés.
Mindenkinek a lelkiáldozást javaslom.Lehet követni a szentmiséket az adorémussal a kezünkben, illetve minden nap elolvashatjuk ott a napi liturgikus helyeket.. Itt tölthetőle ingyenesen:
https://ujember.hu/wp-content/uploads/2020/03/Adoremus_marciusi_ds.pdf
A folyamatos szentségimádás mindaddig működik, amíg nem lesz lakóhelyelhagyási tilalom. Nagyon köszönöm a fiatalabbaknak, h átvették az idősebbek helyét. Aki tudna / szeretne segíteni a szentségimádásiórákban helyettesként, Gável Dettit hívja,
Jó szívvel ajánlom a napi szentírás olvasását, zsolozsmát és a keresztútvégzését. A zsolozsmát itt találjátok:
https://lh.kbs.sk/hu/default.htm
Továbbra is van lehetőség szentignáci lelkigyakorlat végzésére a mindennapokban. Jelentkezés nálam.
Hétfőtől indul városunkban a telefonos lelkisegély szolgálat:70/33.95.677 -es számon. 18 – 22 óráig hívható. A Központi LelkisegélySzolgálat 24 órában a 116-123 -as számon.
Nagyon ajánlom elmélkedésre Papp Miklós atya, Varga László püspök atya,Székely János püspök atya, Béri Renátó OCD atya, Pál Feri atya, Barsi Balázs atya you tube elmélkedéseit.
A családi, házastársi ima nagyon fontos ezekben a nehéz időkben.Legyetek kezdeményezők.
Bármikor, bármilyen szükségben elérhető és hívható vagyok telefonon a 30/37.57.303 számon.
Kérlek benneteket, h. a környezetekben élő időseket informáljátokminderről, akiknek nincs @ címe. Illetve az általatok ismert és mind erre érdeklődéssel tekintő @ listákra, személyeknek továbbítsátok.
Az imából merítsetek erőt, nemet mondva a félelemre, pánikkeltésre.
Szeretettel és imával:István atya
ujember.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Megszakítás